Sport

FC BRAȘOV. Lotul prinde contur. De luni, „stegarii” intră în cantonament

 

Antrenorul „stegarilor”, Cornel Țălnar, a organizat în această dimineață un meci școală pentru a putea să-i vadă la lucru pe fotbaliști aflați în lot. „Țânțarul” a urmărit partida de la tribuna oficială, alături de Marian Brescan, Vasile Dochița, Paul Enache și Romeo Pașcu, iar la final i-a anunțat pe Moraru, Potecu și Milea că nu mai intră în vederile sale. În schimb, au fost păstrați Petre Goge, venit de la Poli Iași, Simone Dobre, adus de la Dinamo, Alexandru Avram, care în trecut a evoluat la Oțelul Galați și Daniel Ciobanu.

De luni, „stegarii” vor intra în cantonament la Tărlungeni, unde sunt așteptați mai mulți jucători noi, portarul Florin Iacob de la Concordia Chiajna, fundașii Florin Cordoș (Universitatea Cluj), și Cătălin Stan (CS Mioveni), mijlocașul Dragoș Dragalina (Pâncota) și atacantul moldovean Sergiu Istrati, de la Academia Chișinău, fotbalist cu două selecții în Naționala Moldovei.

„Situația este în continuare destul de complicată, dar cred că într-un timp scurt ne vom pune pe picioare. Important este ca săptămâna viitoare vom fi într-un proces de pregătire centralizat. Primele etape vor fi mai dificile pentru noi din toate punctele de vedere. Mulți dintre jucătorii noștri nu au făcut nimic de la finalul sezonului trecut. Cred totuși că îi vom pune pe picioare și până la urmă vom avea evoluții care să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul. Am încredere că, indiferent cu cine vom juca, putem începe cu dreptul campionatul. Am mai fost de trei ori antrenor aici și am avut rezultate care au mulțumit suporterii. Îmi doresc din suflet să reușesc o a doua promovare cu FC Brașov”, a declarat Cornel Țălnar, care a continuat: „Am discutat cu Romeo Surdu. I-am spus că e bine pentru el să se legitimeze, să se antreneze, să joace și dacă primește vreo ofertă nu ne vom opune dacă va dori să plece. Sperăm să vină și Iulian Popa și mai avem în vizor câțiva jucători”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button