Sport

FC BRAŞOV. „Limoniu”, „că campionatul” și bunica născută la Chicago…

 

Preşedintele FC Braşov, Ioan Mărginean, a ţinut o nouă conferinţă de presă, în care a oferit unele informaţii, dar a ţinut să ofere şi momente penibile.

Oficialul a anunţat că, astăzi, jucătorii vor încasa un prim salariu, al doilea urmând să intre până la finalul acestei săptămâni: „Banii sunt ca şi la băieţi. Din momentul în care am avut aprobaţi banii, a trebuit să îndeplinim nişte criterii… Inclusiv cu crearea de conturi, referate, tot ce ne cere Primăria. Dacă lucrurile merg normal, astăzi va intra salariul pe luna iulie. Suntem în grafic şi până cel târziu vineri să intre şi cel pe luna august. Să demonstrăm credibilitate. Trebuie să ne adaptăm şi să intrăm în normalitate”.

Apoi, Mărginean a vorbit şi despre transferuri.

„Unul dintre croaţi are deja contract (Ivan Fustar – n.r.). Celălalt, vârful de atac (Milos Jovicic – n.r.), nu a semnat. Nu am avut ce vedea la el în 18 minute (în amicalul cu Chindia – n.r.). Rămâne în probe, dar căutăm altul, mai sunt jucători. Trebuie să ne întărim în toate compartimentele. Suntem pe un loc care nu ne mulţumeşte. Să vedem şi cine suntem. O echipă nou-promovată, cu un buget la nivelul mediu al Ligii 2, nu la cel maxim, dar vrem să construim o echipă competitivă şi să facem performanţă. L-am luat şi pe Vasile Constantin, de la Craiova. Timpul le rezolvă pe toate. Mai căutăm şi un portar U19”, a declarat „Limoniu”, care a vorbit şi despre jucătorul dorit de Ilie Stan, Gheorghe Andronic: „Noi vrem jucători care să ne ajute. Voi ştiţi CV-ul lui Andronic, ştiţi cât a jucat în ultimul an şi jumătate?”. „Cred că Surdu (Romeo – antrenorul secund – n.r.) îl ştie bine”, a venit replica unui ziarist braşovan, la care „Limoniu” a comentat: „Ştiţi bunica mea unde e născută? La Chicago. Ştiţi ce relevanţă are? Aşa şi cu Surdu. Andronic e legitimat la Buzău, nu a jucat în ultima perioadă. Între el şi Constantin, l-am ales pe ultimul. Nu vorbesc la mişto, dar e greu să faci o analiză cu oameni de presă care nu au dat cu piciorul în minge (??? – n.r.)”.

În rest, Mărginean a vorbit despre munca grea pe care o depun toţi din club, care „nu au sâmbătă, nu au duminică”, şi despre îmbunătăţirile care se văd la FC Braşov.

Şi totuşi, un sfat de imagine, gratis, de la cei care „nu au dat cu piciorul în minge”, nu e bine să spui – într-o conferinţă de presă – „că campionatul”, mai ales dacă vine după „am studii foarte multe”.

CITEȘTE ȘI: FC BRAȘOV. Se caută un atacant din străinătate


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare