Sport

FC BRAȘOV. LEGĂTURA dintre Ilie Stan și noul președinte…

  • iliestan.png

Ilie Stan, care a plecat cu scandal de la FC Brașov în urma contrelor avute cu Ioan Mărginean, așteaptă să-și primească restanțele financiare de la gruparea de la poalele Tâmpei (salariu lunar de 5.000 de euro pe un sezon).

După anunțata sosire a lui Marian Mitran ca președinte la FC Brașov – FC BRAȘOV. Președintele Mitran, rol în… „Misiune Imposibilă”!, deși pare puțin probabil ținând cont de modul cum a fost tratat de primarul Allen Coliban la „debarcare”, „Iliesta” ar putea manifesta oarecare înțelegere.

În calitate de impresar, Marian Mitran a fost cel care l-a dus pe antrenorul Ilie Stan în Iran, în 2017, la Foolad. Întâi el a fost director tehnic, apoi preluând funcția de „principal”.

Cu el pe banca tehnică, Foolad a obţinut două victorii şi cinci rezultate de egalitate, în 12 etape, ocupând locul 13, din 16, cu 11 puncte.

„Condiții mai bune decât în România! Iranienii ne dau lecții. Infrastructură incredibilă!”, i-a declarat Ilie Stan jurnalistului Ovidiu Ioanițoaia. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button