Sport

FC BRAȘOV. La Centrul de copii și juniori nu e liniște. Antrenorul Dragoș Luca acuză că a fost dat afară pentru că a refuzat să facă o deplasare în ziua meciului

 

Dragoș Luca, antrenorul juniorilor B de la FC Brașov acuză conducerea grupării că l-a dat afară pentru că a refuzat să facă o deplasare cu echipa în ziua meciului.

„Motivul pentru care am fost dat afară: nu am reușit să capacitez copii să facem o deplasare la Târgu Jiu în ziua jocului, în condițiile în care Federația a trimis bani echipelor pentru a face deplasările lungi cu o zi înainte de meci. Copii au răbufnit și nu au mai dorit să facă deplasarea în condițiile în care după meci trebuia sa meargă la Arad, să doarmă acolo, împreună cu altă grupă de juniori care avea meci a doua zi… E normal să faci deplasarea în ziua jocului și să dormi în altă localitate după meci? Federația trimite bani pentru deplasările lungi și cazare… O altă deplasare am făcut-o la Satu Mare, de 440 km, în ziua jocului, fără mâncare, copii abia reușind să stea în ghete după un drum de 8 ore. Cum să joace în condițiile astea? Cum să nu ai curent și apă caldă la stadion de 1 an? Mulțumesc părinților care m-au susținut și m-au făcut să rezist atât. Cum sa tac?”, a scris Dragoș Luca pe Facebook.

Contactat telefonic, Dragoș Luca ne-a declarat: „Nu am avut cu cine să fac deplasarea, copiii nu au vrut să meargă în aceste condiții, în ziua meciului. La el în birou, de față cu Adrian Szabo, Gheorghe Popa mi-a transmis că sunt dat afară”.

Pe acest subiect, Gheorghe Popa, președintele CA al FC Brașov ne-a declarat: „Nu l-a dat nimeni afară pe Dragoș Luca. Va fi o anchetă pentru că a refuzat să facă respectiva deplasare. De această anchetă se ocupă Cezar Ardelean și Nicu Văduva. Să vedem și noi care sunt motivele pentru care nu a mers cu echipa la meci. A avut totul asigurat. Când se vor trage toate concluziile, se vor lua și măsuri”. 

FOTO: Facebook Dragoș Luca

Articole asemănătoare

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button