Sport

FC BRAȘOV. Jucătorul pentru care INSISTĂ Alexa…

  • alexamitran.png

Antrenorul Dan Alexa a pus „presiune” pe conducerea FC Brașov pentru a-l transfera pe atacantul Andrei Chică Roșă – FC BRAȘOV, cu ochii pe un GOLGHETER! A fost vânzător de flori în Olanda…. Acesta este prioritatea nr. 1 a „Chirurgului” pentru mercato-ul de vară.

Fost la Buzău în sezonul trecut, unde a dat un randament bun, Chică Roșă aparține de FC Botoșani, astfel că președintele Marin Mitran trebuie să se înțeleagă cu Valeriu Iftime pentru cedarea jucătorului la gruparea „galben-neagră”.

În orice caz, antrenorul Botoșaniului, Mihai Teja, nu pare a se baza pe serviciile lui Chică Roșă în stagiunea 2022-2023 a Ligii 1, pentru că nu l-a inclus pe jucător în lotul ce a participat în cantonamentul din Austria.

Altfel, FC Brașov l-a dorit pe tânărul fundaș dreapta Sergiu Pârvulescu, cel ce a fost împrumutat de Kids Tâmpa la Petrolul Ploiești în sezonul trecut, dar nu l-a putut achiziționa din… lipsă de bani – FC BRAȘOV. Banii de la Primărie, la… sfântu’-așteaptă! Bugetul pentru sezonul viitor, în aer!

Astfel, Pârvulescu a ajuns la „new” Gloria Buzău, sub comanda lui Cristi Pustai.

Potrivit ultimelor informații, astăzi, cică, s-ar debloca banii dinspre Primărie către FC Brașov, sperându-se ca activitatea să revină la normal, iar toate salariile restante să poată fi achitate.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare