Sport

FC BRAȘOV. Jucătorii, lăsați de izbeliște, în chiorăituri de mațe…

  • fcbv.png

Când „personalitățile” de la FC Brașov fac tot felul de planuri pentru ce (nu) va fi – Ce președinte?!… FC BRAȘOV riscă să nu primească licența pentru Liga 2! RÂSU’-PLÂNSU’, amestecând sârguincios incertitudinea cu neputința, jucătorii care au pus umărul la salvarea echipei de la retrogradarea din Liga 2, intrați în vacanță de ceva vreme, n-au primit nici până acum vreun semnal din partea conducerii administrative. Și un zvon alarmant le-a ajuns la urechi, anume că nici în prezent n-ar fi în contul FC Brașov tranșa a doua din bugetul anual stabilit în vara trecută, de 800.000 de euro, votată de multișor în Consiliul Local.

Multora le expiră contractele în 30 iunie și așteaptă să le fie date drepturile salariale care nu le-au mai fost achitate începând din… 1 februarie!

În aceste condiții, e normal ca fotbaliștii să-și caute angajamente prin alte părți, săturându-se de amăgirea utopicei promovări a unui oraș care, să fim serioși, nu are nici măcar stadion de Liga 1.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare