Sport

FC BRAȘOV. Jucător chemat la lotul național! Începe lupta pentru trofeul Ligii Elitelor U16!

  • fcbvu16.png
La Naționala de fotbal U16 a României a fost convocat și un jucător de la FC Brașov pentru Turneul celor 6 Națiuni, programat a se disputa în țara noastră în perioada 5-11 mai. Este vorba de Sebastian Racz, cel care a dat golul victoriei „galben-negrilor”, 1-0, cu Sepsi Sf. Gheorghe, în ultima etapă a play-off-ului Ligii Elitelor Under 16.
 
FC Braşov U16 a încheiat Seria 1 din play-off-ul Ligii Elitelor pe primul loc, cu un total de 47 de puncte şi un golaveraj de 13-5. Pentru juniorii „galben-negri” urmează turneul final, unde se vor „bate” pentru trofeu cu Farul Constanţa, Universitatea Craiova şi Universitatea Cluj.
 
„Ultimul meci din play-off a fost câștigat. Ne bucurăm că ne-am consolidat locul 1. Felicităm toți băieții pentru parcursul din campionatul acesta și ne pregătim pentru faza finală, unde sperăm să avem o prestație cât mai bună”, au declarat antrenorii Ionuţ Mitroi şi Marian Cristescu.
 
Pentu dsputa cu Sepsi, antrenorii braşoveni s-au bazat pe: Marco Tudose, Cezar Ciucă, Alexandru Dascălu, Mario Tudose, Eduard Chelaru, Octavian Oprea, Alexandru Sileanu, Robert Moroe, Marco Popescu, Manuel Răuţă şi Vlad Cioriia.
Rezerve au fost: Gabriel Andron, Andrei Chiriac, Diego Dima, Mattia Galliano, Dario Lazăr, Emre Sezer, Alexandru Vajoi, Bogdan Racz şi Eduard Pascal.
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare