Sport

FC BRAȘOV. Ionuț Lupescu a refuzat blatul pus la cale de Romeo Pașcu și Jean Pădureanu!!! Ce s-a întâmplat apoi?!…

 

Și Transilvania Expres a scris despre povestea tulbure a unui meci FC Brașov – Gloria Bistrița, pierdut de „stegari” cu 1-3 pe Stadionul „Tineretului”, în august 2004…

Așa cum i-a relatat Romeo Pașcu, fost conducător al „galben-negrilor”, jurnalistului Justin Gafiuc de la Libertatea, disputa trebuia să se încheie cu victoria gazdelor, dacă antrenorul Ionuț Lupescu și-ar fi dat acordul, urmând ca în returul campionatului să câștige bistrițenii.

Numai că Lupescu n-a fost de acord, FC Brașov a încasat-o, iar la final și-a depus demisia.

„Ionuț știa bine că venise la o echipă angrenată în anumite relații de prietenie. Când te duci într-o casă, te interesezi de obiceiuri și le respecți. Știa că sunt prieten cu Pădureanu și fac orice pentru ca Brașovul să reziste în prima ligă și să aibă rezultate”, a relatat Romeo Pașcu pentru sursa citată.

Se știe, Pașcu, ajuns acum la momentul în care deapănă amintiri, a rămas în istoria Ligii 1 ca fiind conducătorul care a propus să nu mai retrogradeze nici o echipă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare