Sport

FC Brașov – între datorii și speranțe

FC Brașov – între datorii și speranțe

Echipa antrenată de Dan Alexa intră în vacanță după înfrângerea cu Dinamo suferită sâmbătă pe Stadionul „Tineretului”. Eșecul a redus entuziasmul „galben-negrilor” privitor la accederea în play-off-ul Ligii 2 la fotbal. Șanse pentru ca FC Brașov să se claseze între primele 6 locuri la finele sezonului regulat mai sunt. Însă, formația brașoveană trebuie să învingă în următoarele trei etape, pe Gloria Buzău, Unirea Slobozia și Unirea Constanța, iar jocul celorlalte rezultate să-i fie favorabil.

În plus, FC Brașov nu a scăpat de „sindromul datoriilor”. Salariile pe luna august încă nu au fost achitate, din motive birocratice. Mai sunt și alte restanțe financiare – destule. Din informațiile noastre, cantonamentul efectuat de FC Brașov în Antalya, în stagiunea trecută, n-ar fi fost plătit nici acum… Dar, conducerea „galben-negrilor” afișează zâmbete optimiste, precizând că „totul va fi bine”. Poate, clubul își mai peticește cumva sacul ciuruit cu tranșa de câteva zeci de mii de euro de la sponsorul principal Get’s Bet. Problema cronică rămâne, însă, bugetul pe anul viitor. Acesta trebuie aprobat de Consiliul Local și va fi „palpabil” cel mai devreme prin aprilie-mai.

Poate și din această cauză antrenorul Dan Alexa a spus că trebuie să discute cu președintele Marian Mitran înaintea de a vedea ce e de făcut în 2023 – vezi AICI. Este clar că vor pleca mai mulți jucători, care n-au dat randamentul scontat, în această pauză de iarnă. Printre cei vizați ar fi Mitrov și Mbombo. Belgianul a fost prezentat în momentul în care a fost transferat drept un atacant de clasă…

FC Brașov – între datorii și speranțe


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] FC Brașov – între datorii și speranțe […]

1 an în urmă

[…] FC Brașov – între datorii și speranțe […]

1 an în urmă

[…] FC Brașov – între datorii și speranțe […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare