Sport

FC BRAȘOV. Întăriri de la CS Universitatea Craiova!

 

Iată că șefii de la FC Brașov găsesc înțelegere la CS Universitatea Craiova pentru completarea lotului (FC BRAȘOV. 6 plecați!) înaintea părții secunde a Ligii 2, în vederea eviitării retrogradării. Marcel Popescu și, mai nou, Marian Copilu (Brașoveanul Marian Copilu A ALES…) vor direcționa spre echipa antrenată de Călin Moldovan 3-4 jucători care nu intră în vederile lui Laurențiu Reghecampf în actualul sezon, pe modelul Vasile Constantin, în vară.

Unul dintre aceștia este portarul Laurențiu Popescu, în vârstă de 24 de ani, care fusese împrumutat de clubul din Bănie la Poli Iași în prima parte a stagiunii. Ajuns rezervă acolo, el își dorește să evolueze pentru FC Brașov, unde goalkeeperii Lungu, Mutu și Gârniță n-au avut prestațiile dorite.

La FC Brașov pot sosi, de asemenea sub formă de împrumut, jucători de la Sepsi Sf. Gheorghe și CFR Cluj, așteptându-se, înainte de demararea negociierilor, O.K.-ul în acest sens din partea antrenorilor Cristiano Bergodi și Dan Petrescu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button