Sport

FC BRAȘOV. Întâlnire cu Gigi Becali la Palat!!! Florentin Petre e reprezentantul „stegarilor”…

 

A expirat termenul în care Sporting Pitești a avut posibilitatea de a face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne în cazul Chipciu.

Conducerea FC Brașov a aflat ieri de la Departamentul de Relații Internaționale al FRF că gruparea argeșeană n-a întreprins nici un demers în acest sens, prin urmare așteaptă, acum, tranșa financiară pe care FCSB (fosta Steaua) trebuie s-o vireze în urma transferului mijlocașului Alex Chipciu la Anderlecht Bruxelles.

Florentin Petre, preparatorul fizic al „stegarilor”, merge astăzi la Palat, pentru a-l sensibiliza și convinge pe Gigi Becali să trimită rapid banii menționați, în scopul achitării salariilor restante ale fotbaliștilor „galben-negri”.

Antrenorul Cornel Țălnar a revenit la echipă după tragedia care i-a lovit familia săptămâna trecută, pregătind lotul pentru ultimele meciuri din campionatul Ligii 2, unele fără miză pentru FC Brașov. Nici un alt jucător, după cei menționați zilele trecute, n-a mai părăsit lotul.

Se știe, administratorul special Vasile Dochița depune toate eforturile ca FC Brașov să termine onorabil sezonul, din respect pentru suporteri și competiție, după care se va retrage, soarta clubului rămânând în coadă de pește.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button