Sport

FC BRAȘOV. Informații de culise – pe surse; reacții dure ale fanilor…

 

Iminenta numire a lui Ioan Mărginean în funcția de președinte a ceea ce se dorește „new” FC Brașov a agitat serios spiritele în fotbalul brașovean, alcătuit dintr-un puzzle care, dat pe mâinile alunecoase ale autorităților locale, pare să nu se închege. 

DETALII, AICI: FC BRAȘOV. Noul președinte, numit astăzi! SURPRIZE…

FC BRAȘOV. UPDATE. Ioan Mărginean, DECLARAȚII OPTIMISTE după întrevederea avută cu primarul Allen Coliban…

Se vehiculează că sosirea lui „Limoniu” la poalele Tâmpei ar fi fost direcționată de către o firmă din Cluj, care se ocupă cu vopsirea în „galben-negru” a întregului sport brașovean. Aia cu baza de selecție dreptunghiulară… Intenția era ca Mărginean să sosească împreună cu antrenorul Cornel Țălnar la FC Brașov, dar de la vârful Municipalității s-ar fi promis către structurile federale că Ilie Stan va fi numit „principal”, cu un contract beton, plătit, foarte probabil, din bani publici. 

De asemenea, se aude că doar USR-ul… fotbalistic ar susține înscăunarea lui Mărginean ca președinte la FC Brașov Stagu’ Renaște (ex-Scotch Club), PNL și PSD fiind împotrivă. Și acest lucru ar putea lăsa, îngrijorător, gruparea nou-înființată fără bani primiți la rectificarea bugetară, prin voturile acestei alianțe de conjunctură. Așadar, e presiune…

Să ne reamintim că, în luna martie, primarul Allen Coliban și consilierii USR au votat pentru desființarea cu efect imediat a secției de fotbal seniori de la Corona, echipa antrenată de Călin Moldovan, care ulterior a reușit promovarea în Liga 2, fiind salvată, atunci, de majoritatea PNL – PSD din CL.

Tot la respectiva ședință, primarul Coliban spusese că noua structură FC Brașov va beneficia de bani dați de Primărie doar pentru academia de copii și juniori și pentru plata infrastructurii sportive…

Se mai șoptește, pe culoarele Primăriei, că noul FC Brașov n-ar avea toate actele necesare pentru a fi validat, în cadrul Comitetului Executiv al FRF, ca și continuator al Coronei, astfel că în prezent se depun eforturi considerabile – transpirație și transpirații – pentru depunerea unui dosar corespunzător la Casa Fotbalului. În cazul în care acesta va fi respins, foarte probabil, Corona va trebui să-și continue activitatea în eșalonul secund.

SR Brașov ar fi dorită, în continuare, în aceastră structură a FC Brașov Steagu’ Renaște, dar, în special după ce s-a aflat de instalarea lui „Limoniu” ca președinte, este foarte puțin probabil ca asocierea să se mai realizeze, lanțul de promisiuni rupându-se în neantul dezamăgirii.

Iată și reacțiile sugestive ale câtorva fani „stegari” pe rețelele de socializare, după ce Ioan Mărginean a intrat, „pluserist”, în pole-position pentru funcția de președinte la FC Brașov: 

– „Timpul va demonstra că, din acest proiect frumos, vor fi doar niște contracte beton pentru meșterii echipei. Restul va fi can-can. Ăștia care roiți pe lângă, s-a împuțit ciolanul și a venit o hienă să mănânce hoitul”. 

– „Votez Ioan Neculaie imaginea clubului”.

– „Sincer, după venirea asta, mă aștept ca următoarea numire la FC Brașov să fie a lui Romică Pașcu”.

– „Mitică Dragomir vrea și el o funcție de bugetar”.

„Oamenii de fotbal din Primărie – 0 management – 0 viziune”.

Iar un cunoscut jurnalist sportiv din București, privitor „din afară” al fenomentului, a subliniat dureros: „Îmi pare rău că trebuie să o spun, dar nu meritați echipa asta în Liga 2, dacă voi aduceți antrenor și conducător(i) din afara Brașovului”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button