Sport

FC BRAȘOV, încă un rezultat rușinos! Cât mai rezistă Ilie Stan?!…

  • astra_2.png
 

FC Brașov a pierdut și astăzi la Giurgiu, 0-2 cu Astra, în fața unui adversar aflat în colaps financiar, penalizat cu multe puncte din această cauză. Echipa antrenată de Ilie Stan are un parcurs jenant în Liga 2, cu doar 9 puncte acumulate din 9 etape, iar iubitorii de fotbal brașoveni au început să-și pună mari semne de întrebare privind capacitățile profesionale ale lui „Iliesta”. Totuși, când va da primarul Coliban „ordinul” înlăturării acestuia?!…

Alte rezultate de astăzi: Unirea Constanța – Csikszereda 1-2; FC Buzău – Viitorul Tg. Jiu 1-1; Poli Iași – Metaloglobus 0-1; CSA Steaua – Dunărea Călărași 3-0.

………………………………………………………………………………………………

UPDATE. În minutul 69, Fatai, de la Astra, a fost la un pas de 3-0. A scăpat singur cu portarul brașovean, dar a șutat în bară.

În minutul 72, Horia Popa a ratat un penalty pentru FC Brașov, șutând pe lângă poartă. A fost cireașa de pe tort, după o sarabandă de situații irosite de „stegari”.

……………………………………………………………………………………………… 

FC Brașov joacă la această oră, la Giurgiu, meciul cu Astra (foto) din cadrul etapei a 9-a a Ligii 1 la fotbal.

Oaspeții, antrenați (încă) de Ilie Stan, sunt conduși după 45 de minute cu scorul de 2-0, pentru echipa antrenată de… brașoveanul Florin Stângă înscriind Stoian ’19 și Gheorghe ’24.

FC Brașov a început partida cu: Gârniță – M. Burlacu, Al. Sabău, Dumbravă, Leonte, Gherghe, Mitroi, I. Roșu (cpt.), V. Constantin, Negrean, Iurcu.

Rezerve sunt: Mutu – Vl. Mihalcea, Cîrstian, Drăgoi, El-Azzouzi, R. Iorga, Lascu, Sburlea, H. Popa.

Din această rundă, până acum, s-au jucat două meciuri: Concordia Chiajna – Unirea Dej 1-0; FC Hermannstadt – Ripensia Timișoara 2-2.

La pauză s-au consemnat și alte scoruri: Unirea Constanța – Csikszereda 1-2; FC Buzău – Viitorul Tg. Jiu 1-1; Poli Iași – Metaloglobus 0-0.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare