Sport

FC BRAŞOV, încă un EŞEC pe „Tineretului”. Călin Moldovan: „Suntem blestemaţi”

  • fcbv_58.jpg

FC Braşov a pierdut astăzi, 0-2, pe „Tineretului”, cu Unirea Dej, într-o partidă din play-out-ul Ligii 2. Frăsineanu şi Manole au marcat pentru oaspeţi. Disputa nu a avut vreo miză, braşovenii fiind deja condamnaţi să joace barajul pentru menţinerea în eşalonul secund.

„Suntem blestemați pe propria arenă. Este clar că nu reușim să rupem șirul înfrângerilor de acasă. Astăzi, o înfrângere total nemeritată. Venită pe nedrept, după un joc bun al echipei. Un joc în care am avut consistență, în care adversarul nu a ajuns timp de 82 de minute în careul nostru. Am avut ocazii bune de a marca, am dominat din toate punctele de vedere, dar atunci când iei gol în minutul 82 la o fază la care adversarul își dă cu stângul în dreptul și iese pasă de gol, e clar că vorbim despre mult ghinion. Eu îmi felicit jucătorii pentru efort, au vrut, s-au implicat, au făcut risipă mare de efort, au respectat ceea ce am discutat, dar o înfrângere rămâne tot înfrângere. Dar în viață trebuie să ai și șansă, iar la noi deocamdată lipsește acest mic amănunt”, a declarant Călin Moldovan, antrenorul braşovenilor.

FC Braşov a jucat în formula: Popescu – H. Popa (min. 79 Boţia), Maric (min. 8 Gherghe), Fustar, Dumbravă – Tesija, Piper (min. 63 Negrean) – Mihalcea (min. 63 El Azzouzi), Iorga (min. 79 Lambrinoc), Vasile Constantin – Angelov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare