Sport

FC BRAȘOV. Încă un derby câștigat. După victoriile cu Juventus și UTA BD, „stegarii” au luat trei puncte și din duelul cu Chindia Târgoviște

 

Aproape 3.000 de oameni au venit astăzi pe Stadionul „Tineretului” pentru derby-ul etapei a zecea a Ligii 2, FC Brașov – Chindia Târgoviște.

A fost cel mai bun meci al „galben-negrilor” din acest sezon, chiar dacă în partea a doua a apărut o cădere, după Juventus București și Uta Bătrâna Doamnă, Chindia Târgoviște a plecat și ea învinsă de sub Tâmpa.

„Stegarii” au început bine meciul și au pus presiune. Șuturile trimise de Sburlea și Paul Iacob nu au găsit poarta, iar Manole a fost blocat de un fundaș al oaspeților. În minutul 15, Sburlea a centrat perfect de pe stânga, iar Grigorie a reluat puțin alături din șase metri. Oaspeții au ripostat prin șuturile modeste trimise de Cherchez și Rosciugă, la care Florin Iacob nu a avut emoții. În minutul 37, Ispas, deja avertizat, l-a lovit pe Sburlea, a văzut al doilea „galben” și a plecat mai repede la vestiare. Repriza a doua a început cu parada lui Florin Iacob, care a scos din vinclu mingea trimisă cu capul din patru metri de Neguț. În minutul 60, după o centrare a lui Stan și o gafă a unui fundaș al oaspeților, Grigorie a deschis scorul. Florin Iacob a mai reușit o intervenție excelentă, față în față cu Mihai, iar la cealaltă poartă Sburlea a luat la țintă transversala cu un șut violent din colțul careului. Deși au evoluat cu un om în minus, oaspeții au dominat finalul de meci, dar tot ai noștri au reușit să marcheze. Grigorie a lucrat faza, l-a deschis pe Goge, acesta a centrat perfect, iar Manole nu a ratat din centrul careului. În prelungiri Horia Popa a fost și el eliminat, al doilea „galben” venind pentru că a lovit mingea după fluierul arbitrului.

După succesul de astăzi, 2-0, „stegarii” rămân pe poziția a doua, la un punct în spatele liderei Juventus București. Totodată, ai noștri s-au distanțat la trei lungimi de Chindia și la patru de UTA BD, alte două candidate la promovare.

Șerban a ajuns la spital

În minutul 53, Ioan Șerban a fost înlocuit cu Andrei Poverlovici. Fundașul „stegar” a acuzat dureri la cap și, după ce a primit îngrijiri la marginea terenului, a fost dus la spital pentru investigații amănunțite. Conform doctorului Gheorghe Popa, tomografia efectuată a fost „curată”, astfel că Șerban nu va rămâne internat. 

Confruntarea FC Brașov – Chindia Târgoviște a fost livetext pe www.mytex.ro. Detalii aici.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button