Sport

FC BRAȘOV, în luptă cu… FCSB pentru evitarea retrogradării din Liga 2!

  • fcsb_15.jpg
 

După egalul de sâmbătă de la Miercurea Ciuc (Csikszereda n-a putut să câștige cu FC BRAȘOV! UPDATE. Ce a spus Călin Moldovan după meci…), FC Brașov are parte de o misiune dificilă în play-out-ul Ligii 2 pentru a evita retrogradarea directă – FC BRAȘOV, șanse minime de a evita barajul de supraviețuire în Liga 2! Poate și retrograda la finele play-out-ului… Luni se trage la sorți programul, asta întrucât Unirea Constanța, gruparea care se confruntă în mod direct cu „galben-negrii” pentru locul 5 în Seria B, are în spate FCSB-ul lui Gigi Becali.

Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali ce finanțează Unirea Constanța, a declarat că vizează, într-o primă fază, prezența în baraj, iar apoi menținerea în Liga 2, precizând pentru playsport.ro: „Vrem să trecem peste FC Braşov şi să ne salvăm în baraj. Indiferent ce se va întâmpla, eu nu voi renunţa la această echipă. Vreau ca din sezonul viitor să fuzioneze cu FCSB 2, să fie o singură formație. Dacă nu mă implicam eu, această echipa era deja dispărută. Am redus bugetul de la 60.000 de euro, la 20.000 de euro pe lună. Echipa este curată din punct de vedere financiar, nu am de ce să renunţ la ea. Acum totul ţine de copii, ne vom face mai multe planuri la finalul sezonului. Aşteptăm să vedem dacă o să fim în Liga 2 sau în Liga 3”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare