Sport

FC BRAŞOV, în aşteptarea bugetului

  • mitran.jpg
 

FC Braşov nu are încă un buget aprobat pentru sezonul viitor, însă preşedintele Marius Mitran a precizat că totul se va rezolva: „Lucărm la turaţie maximă. Ce nu s-a făcut bine anul trecut înercăm să corectăm. Terminăm cu regulamentul pentru Primărie în ceea ce priveşte bugetul. Vineri va intra în şedinţa de Consiliu Local”.

Totodată, Mitran a anunţat sponsori noi la FC Braşov: „Am semnat cu doi sponsori, cred că vor apărea pe echipament la meciul de sâmbătă. Mai vin încă 3-4 sponsori. Unul dintre ei va fi pe partea din faţă a tricoului, este un sponsor mai mare, o casă de pariuri şi negocierile nu sunt simple”.

În fine, preşedintele a vorbit şi despre raportul Curţii de Conturi, despre care newsbv.ro a scris că s-a constatat există un prejudiciu de 3,5 milioane de lei ca urmare a finanțării acordate FC Brașov Steagu Renaște fără respectarea prevederilor legale în domeniu: „Nu au fost probleme. Curtea de Conturi nu te acuză, nu te dă în judecată. Doar îți spune doar ce să ce faci regulamentar corect din punct de vedere juridic. Curtea de Conturi nu ne-a acuzat pe noi sau clubul. Suntem la început de drum, nu avem cum să le ştim pe toate din punct de vedere juridic. Noi încercăm să reglementăm situaţia şi sunt convins că totul va fi bine”.

În prima etapă a noului sezon din Liga 2, FC Braşov va juca sâmbătă, de la ora 11.00, la Rm. Vâlcea, cu CSC Şelimbăr.

Deşi mulţi dintre jucători au venit târziu şi sunt în urmă cu pregătirea, tehnicianul Dan Alexa este optimist: „O deplasare grea şi prin prisma faptului că vom întâlni o echipă care are un mare plus, are omogenitate. În mare au rămas cam aceeaşi jucători față de sezonul trecut. Mergem la Vâlcea să obținem maximum din jocul acesta. Sigur, cu problemele pe care le avem. Dar cei care intră pe teren trebuie să dea dovadă de foarte multă deternimare. Concentrare, trebuie să suplinim lipsa omogenității. Sunt jucători noi care nu au un nivel bun de pregătire. Dar au o valoare şi am aşteptări mari nu doar de la ei, ci de la toți jucătorii care vor face deplasarea. Cei care au făcut pregătirea au o creştere, important e să fiu eu inspirat la ora jocului. Un rezultat pozitiv ne-ar da linişte, apoi am integra mai uşor şi jucătorii nou veniţi”.

„Suntem pregătiţi, sunt ceva probleme, dar eu cred că în următoarele zile, săptămâni, le rezolvăm. Nu a fost o perioadă uşoară, ba chiar foarte grea, dar s-a muncit foarte mult de dimineaţă până seara târziu. Lotul în proporţie de 90 – 95% este definitivat. Probabil dacă o să mai prindem un jucător valoros liber şi în condiţii financiare bune şi îl putem să îl luam, îl vom lua”, a punctat şi preşedintele Marius Mitran.

„Am venit aici să să joc din nou în play-off şi dacă reuşim să promovăm ar fi de bun augur. Sper să fac un sezon bun, să ajut echipa şi să prindem play-off-ul. Va fi un meci foarte greu, tot timpul primul meci este cel mai greu. Depinde numai şi numai de noi. Dacă reuşim să ne motivăm şi să avem o atitudine bună sigur vom lua cele trei puncte”, a precizat Alexandru Saim Tudor, în timp ce Eduard Lambrinoc a menţionat: „Avem un lot bun, competitiv. Mergem la Vâlcea să câştigăm. Au venit jucători cu calitate, care au jucat la nivel înalt, dar în acest moment nu este omogenitate, dar pe parcurs putem să devenim un grup unit si să ne îndeplinim obiectivul”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button