Sport

FC BRAŞOV. Ilie Stan: „Puteam să câştigăm cu 3-2 sau 4-2”. Horia Popa: „Mă bucur că am marcat, dar era mai bine dacă ar fi câştigat echipa”

  • horiapopa_3.jpg
 

FC Braşov aremizat astzăzi, pe „Tineretului”, 2-2, cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu, în prima etapă a Ligii 2 (detalii aici: NEW FC BRAŞOV, start cu un egal în Liga 2. Revenire de la 0-2).

La final, tehnicianul Ilie Stan a declarat: „Cred că puteam să câştigăm cu 3-2 sau 4-2. Dacă în prima repriză eram mai atenţi nu încasam copilăreşte două goluri. Important este că am reuşit să egalăm şi că, pe o căldură incredibilă, am făcut o repriză a doua excelentă. Apoi, pe fondul unui joc bun am avut şi 3-4 ocazii clare să câştigăm. Este păcat. Băieţii vor învăţa că performanţa se face cu sacrificiu. Eu sunt aici să îi ajut, iar ei când intră pe teren trebuie să joace fotbal. La pauză le-am spus că daca aş avea posibilitatea aş schimba toată echipa. Mai aveam nevoie de două săptămâni penzu pregătirea pe care o doream eu. O luăm pas cu pas şi reuşim să ajungem la un nivel bun din toate punctele de vedere, tactic, tehnic şi fizic. Jucătorii trebuie să înţeleagă că au nişte calităţi incredibile. Este doar vina foştilor antrenori, că nu au ştiut tot timpul să îi tragă de păr (!?! – n.r.). Cum apare un jucător care dă două pase şi un călcâi, hai să îl vindem în Italia, la 17 ani. Dar când îl pui să joace şi să facă ambele faze nu poate să alerge”.

Horia Popa, cel care a restabilit egalitatea, a punctat: „Trebuie să rămânem cu partea pozitivă din acest meci în care am reuşit să revenim de la 0-2. Acest lucru ar trebui să ne dea încredere pentru meciurile care urmează. Nu pot să îmi explic care a fost motivul pentru diferenţa din prima repriză, dar cred că puteam chiar să câştigăm în partea a doua. E bine că am revenit, e un prim punct şi mergem cu încredere la Brăila. Mă bucur că am marcat, dar era mai bine dacă ar fi câştigat echipa. Lotul este unul bun, am avut condiţii de pregătire foarte bune. Ilie Stan este foarte implicat şi ne dă un «boost» de energie. Sperăm că împreună vom reuşi să ne îndeplinim obiectivul”.

FOTO: Dan Potor


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare