Sport

FC BRAȘOV. Ilie Stan, între a fi și a nu fi / Ce se știe despre Ripensia Timișoara?!…

 

Atmosfera e tensionată la „new” FC Brașov după eșecul categoric suferit pe teren propriu cu Unirea Slobozia, 0-6 – UMILINȚĂ, numele tău e FC BRAȘOV! I-au… SLOBOZIT!. Antrenorul Ilie Stan a rămas, deocamdată, la echipă, asta și pentru că președintele Ioan Mărginean nu s-a întâlnit cu primarul Allen Coliban, care ar fi primit, pe filiera USR – așa cum am anunțat în exclusivitate – FC BRAȘOV. ANTRENOR SURPRIZĂ (foto 2), pe filiera USR?!…, recomandarea numirii lui Ionuț Chirilă pe banca tehnică a „creației” Steagu’ Renaște. 

Mai mult decât probabil, dacă FC Brașov nu va câștiga nici sâmbătă în deplasarea de la Timișoara, cu Ripensia, „Iliesta” va pleca de la poalele Tâmpei. Misiunea pare a fi foarte grea la cum am văzut că (nu) joacă „galben-negrii”, mai ales că adversarul este neînvins în actualul sezon de Liga 2, ocupând locul 7 în clasament, cu 5 puncte acumulate.

Ripensia a învins cu 2-0, în deplasare, formația din Șelimbăr la finele săptămânii trecute, deși a evoluat în inferioritate numerică. Golda a înscris ambele goluri ale bănățenilor.

La Avrig, antrenorul Cosmin Petruescu i-a trimis pe teren pe: Rus – Sturzu, Țieranu, Lalic, Fridrich (min. 72, Vidrăsan) – Coulibaly, V. Macrițchii (min. 58, Stoi) – Piftor (min. 87, Pădurariu), Taras (min. 58, Morariu), Mitrov (min. 72, Gladun) – Golda.

FC Brașov se află pe locul 13 în ierarhia eșalonului secund, cu 2 puncte, golaveraj 2-8, în vârf, cu câte 9 p după 3 runde disputate, fiind: Unirea Slobozia, CSA Steaua, Universitatea Cluj, FC Hermannstadt și Concordia Chiajna. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button