Sport

FC BRAŞOV. Ilie Stan, ÎN PERICOL? Un antrenor titrat e gata să preia echipa. „Dacă mâine vine FC Brașov și îmi face o propunere, chiar dacă e în Liga 2, iar eu cred în proiect, mă duc”

  • dan-petrescu_14.jpg
 

FC Braşov, echipa înfiinţată în această vară de Primărie, ar putea beneficia de serviciile unui antrenor de top fiind gata să accepte, dacă i se va propune, să antreneze sub Tâmpa.

Este de patru ori campion în România, de trei ori cu CFR Cluj, o dată cu Unirea Urziceni, dar Dan Petrescu, liber în acest moment, spune că nu ar refuza o ofertă de la FC Braşov.

„Sunt liber de 5 luni și aștept orice ofertă. Dar nu a venit nicio ofertă. Dacă mâine vine FC Brașov, dau un exemplu, și îmi face o propunere, chiar dacă e în Liga 2, iar eu cred în proiect, mă duc. Nu pot să stau prea mult acasă. Merg oriunde sunt dorit. Să vină oferta și vedem! Nu sunt un antrenor scump. Sunt un om normal, care vrea performanță. Eu am făcut performanță. Eu doar am câștigat în Liga 1. Cu Urziceni, ASA Tg. Mureș și CFR Cluj”, a spus Dan Petrescu la emisiunea DigiSport Special.

Totuşi, în cazul în care va fi demis, Ilie Stan are în contract o clauză uriaşă pentru acest nivel.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare