Sport

FC BRAŞOV. Gigi Becali e salvarea!!! Mai dă 100.000 de euro zilele acestea!!!

Surdu, Ichim, N’Doye, Mamele şi Constantinescu sunt câţiva dintre jucătorii doriţi la formaţia „stegară”

 

FC Braşov primeşte o injecţie financiară care îi permite să-şi desfăşoare activitatea în condiţii optime până la finalul sezonului Ligii 2, sperând să promoveze.

Aşa cum ne-a declarat administratorul special al grupării „stegare”, Vasile Dochiţa, sunt promisiuni că Gigi Becali, şeful Stelei, va vira zilele acestea în contul clubului braşovean încă 100.000 de euro din suma pe care trebuie s-o achite în urma transferului lui Alex Chipciu la Anderlecht Bruxelles, alţi 100.000 de euro urmând a fi daţi de latifundiarul din Pipera la începutul lunii aprilie.

De asemenea, Dochiţa este ferm convins că Simon Maurer (Avantgarden) va reveni alături de FC Braşov şi va sponsoriza, începând cu returul campionatului, echipa favorită.

În ceea ce priveşte lotul de jucători, antrenorul Cornel Ţălnar vrea întăriri. Atacantul Romeo Surdu aştepta decizia de astăzi a Tribunalului Braşov, iar în urma anunţului de acum câteva minute ar accepta să revină în „galben-negru”. Apoi, fundaşul central Alexandru Ichim, de la FC Botoşani, este dorit de „Papa”, care caută şi un mijlocaş de calitate. O variantă ar fi senegalezul Ousmane N’Doye. Se discută şi cu doi fotbalişti de la Concordia Chiajna, fundaşul central Iulian Mamele şi atacantul braşovean Marian Constantinescu.

CITEŞTE ŞI: FC BRAŞOV a scăpat de faliment încă o dată!!! 3 mai este următorul termen!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare