Sport

FC BRAŞOV. Gheorghe Popa şi Romeo Paşcu, întâlnire cu reprezentantul unui alt grup de investitori care ar vrea să cumpere clubul

 

După investitorii italieni care doresc să cumpere FC Braşov a mai apărut un grup interesat de achiziţionarea formaţiei de la poalele Tâmpei. În această seară, preşedintele interimar al C.A. al clubului „stegar”, Gheorghe Popa şi preşedintele onorific Romeo Paşcu s-au întâlnit în Poiana Braşov cu Anamaria Prodan, care a venit însoţită de reprezentantul acestui grup de investitori.

„Anamaria Prodan a venit împreună cu un reprezentant al acestui grup, un neamţ. Acesta mi-a pus multe întrebări despre partea financiară, despre datorii, mi-a cerut documente. Nu el este cel care decide, ci asociatul său, un american, cel care va avea ultimul cuvânt. I-am spus că mai există şi alte oferte. Probabil mâine vom avea un răspuns. Anamaria Prodan nu este implicată în acest grup de investitori”, ne-a declarat Gheorghe Popa.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button