Sport

FC BRAȘOV. Gheorghe Popa e optimist: „Sunt șanse mari să se realizeze tranzacția cu Nilor Finance Group”

 

După două zile petrecute la Brașov, în care a discutat cu oficialii grupării FC Brașov, a analizat documente, a vizitat Baza „ICIM”, a urmărit partida „stegarilor” cu Unirea Tărlungeni și a avut o întâlnire cu primarul George Scripcaru, Giovanni Pellegrini, reprezentantul Nilor Finance, grupul care dorește să achiziționeze pachetul majoritar de acțiuni al clubului „galben-negru”, a plecat ieri în Italia.

Diseară, acesta se va întâlni cu Lorenzo Grassini, Chief Executive Officer (CEO) al Nilor Finance Group. El va analiza raportul făcut de Pellegrini, iar la mijlocul săptămânii brașovenii vor afla răspunsul final.

„Cred că sunt șanse mari să se realizeze tranzacția. Eu am încredere că se va face. Răspunsul îl vom avea miercuri seară sau joi dimineață. Cu primarul George Scripcaru s-a discutat pentru a vedea care este poziția Primăriei vizavi de arena pe care echipa joacă. Dacă se dorește să o închirieze în contuinuare. Domnul primar a menționat că va susține echipa la fel cum a făcut-o și până acum și am văzut deschidere din partea lui. Totul va fi legal ca și până acum, se va face un contract de închiriere cu primăria”, ne-a declarat medicul Gheorghe Popa, președintele interimar al C.A. al FC Brașov. 

CITEȘTE ȘI: 

FC BRAȘOV. Anunțul lui Pellegrini: „Până miercuri vom avea un răspuns. Șansele de a prelua clubul sunt de 50%”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare