Sport

FC BRAȘOV – GAZ METAN. Tensiuni mari la echipa Mediașului!!! Fanii i-au cerut demisia președintelui Horoba!!!

 

Confruntarea fotbalistică de mâine de pe Stadionul „Tineretului”, din etapa a 8-a a Ligii 2 – seria a doua, este între două echipe care nu-și găsesc ritmul pe trasatul drum al promovării.

La Gaz Metan Mediaș, însă, situația a „explodat” după ultimul pas greșit, făcut la mijlocul săptămânii. Sub presiunea fanilor, antrenorul principal Ioan Balaur și-a dat demisia, președintele Ioan Horoba, cel „iubit” de întreaga suflare brașoveană pentru ce a întreprins după ultima etapă a sezonului trecut din primul eșalon, fiind de asemenea extrem de contestat.

Așa cum a relatat site-ul gazistul.ro, suporterii din Mediaș îl vor insistent în locul lui Horoba, la conducerea grupării, pe Eugen Pârvulescu, ultima dată conducător la Pandurii Tg. Jiu.

Altfel, potrivit sursei citate, clubul din județul Sibiu s-a înțeles cu Leo Grozavu pentru a prelua echipa din funcția de antrenor principal.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare