Sport

FC BRAȘOV, gânduri mari pentru meciul cu Progresul Spartac…

  • alexa_3.png
 

În etapa a 5-a a Ligii 2 la fotbal, FC Brașov va întâlni sâmbătă, la Buftea, formația Progresul Spartac București.

Înaintea meciului, antrenorul „galben-negrilor”, Dan Alexa, a relatat: „Ne trebuie determinare. Este un meci important pentru noi. Dacă vrem să ne îndeplinim obiectivul (prezența în play-off și apoi forțarea promovării – n.r.), e obligatoriu să legăm 3-4 victorii. Trebuie să ne acomodăm și cu suprafața de joc – e un sintetic lent”.

Referitor la adversarul de poimâine, Alexa a declarat: „Este o echipă specială ca stil de joc, cu o filosofie clară, bazată pe posesie. Jucătorii, unii dintre ei au trecut și pe la futsal, sunt împreună de 5-6 ani”.

Cel poreclit „Chirurgul” a menționat că fundașul dreapta Sorsa va lipsi 3-4 săptămâni, iar atacantul Chică-Roșă 2-3 săptămâni, din cauza accidentărilor.

În privința salariilor restante, din sezonul trecut, Dan Alexa a afirmat: „Sunt promisiuni că lucrurile se vor rezolva mâine cel târziu”.

La momentul actual, FC Brașov ocupă locul 11 în clasamentul Ligii 2, cu 5 puncte. Progresul Spartac (6 p) este pe 9, în frunte fiind trei grupări cu câte 10 puncte acumulate, Șelimbăr, Unirea Slobozia și Poli Iași.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button