Sport

FC BRAȘOV. Fundaș central DE VALOARE pentru Dan Alexa!

  • jovanovic.jpg

Antrenorul Dan Alexa a cerut transferuri la finele meciului de verificare cu Oțelul Galați – FC BRAȘOV, test cu Oțelul Galați! SCORUL… Alexa e disperat: „Avem nevoie de întăriri”, iar conducerea clubului face tot posibilul pentru a-i satisface dorința.

Din informațiile noastre, cel poreclit „Chirurgul” nu e (prea) mulțumit de ceea ce au arătat în pregătire fundașii centrali Grabli (Israel) și Di Stefano (Argentina – a și părăsit echipa), astfel că președintele Marin Mitran discută, acum, cu Igor Jovanovic (33 de ani – foto) pentru sosirea croatului la FC Brașov.

Igor Jovanovic a evoluat ca fundaș central la Sepsi Sf. Gheorghe în sezonul 2018-2019, bifând 34 de meciuri și înscriind un gol. Apoi a mai trecut pe la Seongnam (Coreea de Sud), Astra Giurgiu, FK Suduva (Lituania), iar în acest an a jucat pentru FC Dinamo București.

Altfel, diseară, de la ora 18.00, FC Brașov va susține o partidă amicală la Zărnești cu formația locală Olimpic, nou-promovată în Liga 3.

CITEȘTE ȘI: UPDATE. PROGRAMUL LIGII 2. FC BRAȘOV, prima etapă în deplasare…

FC BRAȘOV transferă din Kosovo! AMĂNUNTE…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button