Sport

FC BRAȘOV – FORESTA. Antrenorul Sucevei despre arbitrajele de care au avut parte „stegarii”…

 

Astăzi, de la ora 17.30, FC Brașov întâlnește echipa Foresta Suceava, pe Stadionul „Tineretului”, în primul meci al etapei a 12-a din Liga 2. Partida va fi livetext pe www.mytex.ro.

Înaintea acestei confruntări, Cristi Popovici, antrenorul formației bucovinene, a adus în discuție unele arbitraje de care au avut parte „stegarii” în acest început de sezon, declarând potirivit gazetasv.ro (foto): „Nu mi-e frică de arbitraj. Nu pot să spun ceva înaintea meciului… E drept că au fost unele greșeli care i-au avantajat pe brașoveni în unele meciuri de pe teren propriu, dar și arbitri pot greși. Nu putem spune că au fost intenționate. Arbitrajele sunt în general corecte. Campionatul e într-o fază incipentă. Poate, pe final să ne fie frică de arbitraj”.

Popovici se așteaptă să fie un teren moale la Brașov, din cauza precipitațiilor abundente căzute în ultimele zile: „E un impediment pentru ambele echipe. Te deplasezi mai greu sau poți să aluneci la o fază decisivă”.

Înaintea meciului de după-amiază, Bogdan Rusu, care a evoluat în sezonul trecut la FC Brașov, a precizat pentru sursa citată că se simte mai apreciat la Suceava decât acasă, după care și-a nuanțat afirmația: „Cu toate că am avut și mici probleme, am petrecut o perioadă frumoasă la FC Brașov, pentru care am marcat 10 goluri. M-am simțit bine, dar mă simt și mai bine la Suceava”.

Atacantul crede că va fi un meci, strâns, echilibrat, iar la final oaspeții se vor impune pe „Tineretului”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare