Sport

FC BRAȘOV. Florin Cordoș a venit din postura de jucător liber!!!

 

Fost în sezonul trecut la „U” Cluj, fundașul central Florin Cordoș (22 de ani) va juca pentru FC Brașov. El a fost în discuții cu ASA Tg. Mureș, însă negocierile nu s-au concretizat

Cordoș (foto) a efectuat astăzi primul antrenament sub comanda lui Cornel Țălnar.

De asemenea, după-amiază este așteptat să facă joncțiunea cu lotul „galben-negrilor” Florin Razdan, fiind perfectat împrumutul pe un sezon al jucătorului Under 21 de la Concordia Chiajna.

Altfel, Gică Hagi nu și-a dat acceptul pentru împrumutul unor jucători la FC Brașov, fiind vizat, în special, fundașul Hodorogea, și așa cum a declarat managerul general Paul Enache, „în ce ne privește, perioada de transferuri din această vară s-a încheiat”.

Totodată, Paul Enache a relatat că acordă o atenție specială grupelor de juniori 14-16 ani și 16-17 ani de la FC Brașov, care vor beneficia de toate condițiile necesare pentru a participa cu succes în Campionatul Național.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button