Sport

FC BRAȘOV. Florentin Petre: „E trist că un oraș minunat, cel mai frumos din România, nu reușește să salveze acest club cu tradiție”

 

La finalul partidei cu Luceafărul Oradea, antrenorul secund al „stegarilor”, Florentin Petre, a comentat: „Îmi pare rău că nu am reușit să câștigăm, să le facem o mică bucurie fanilor, pentru că peste o săptămână se va așterne tristețea asupra orașului. Îmi pare rău că fac parte din această perioadă grea pentru Brașov și pentru fotbalul românesc. Îmi doream altceva. E trist că un oraș minunat, cel mai frumos din România, nu reușește să salveze acest club cu tradiție. Sper că pe viitor autoritățile și oamenii de afaceri să facă tot posibilul să se implice în ceea ce va urma. Din păcate, aceasta este imaginea fotbalului românesc, cu echipe de tradiție care mor pe capete. Aici am ajuns și nu e vorba doar despre fotbal. Întreg sportul este într-o situație grea. Ne vor depăși țări care nu demult erau în lumea a treia. Deja la juniori ne bat Naționale în fața cărora, pe vremea noastră, ne chinuiam să ne ponderăm eforul, să nu le dăm 10 goluri. Noi am căzut, iar ele au crescut. Despre joc, nu sunt multe de spus. Sunt mândru de băieți, care s-au implicat și au dat totu,l chiar dacă nu și-au primit banii de mult timp. Suporterii sunt minunați. Sunt mândru că antrenez această echipă și am posibilitatea să îi aud cum cântă și cum încurajează echipa la fiecare meci. Astfel de fani ar trebui să aibă toate echipele. Pentru ei ar trebui ca acest oraș să aibă continuitate”.

CITEȘTE ȘI: 

FC BRAȘOV. Mesajul fanilor „stegari” la ultimul meci de pe „Tineretului”

FC BRAȘOV. Ultima „islandeză”! – VIDEO


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare