Sport

FC BRAŞOV, fără USR PLUS… în Comitetul Director!?

 

După ce a demisionat din Consiliul Local şi din USRPLUS, Nelu Corbu ar putea să plece şi de la FC Braşov, un este reprezentantul USRPLUS în Comitetul Director al clubului, alături de Sebastian Bădulescu de la PNL.

„Mi-am depus demisia din Consiliul Local şi din USRPLUS. Cel mai probabil voi demisiona şi de la FC Braşov. Nu ştiu dacă decizia îmi va aparţine. Dacă se va decide că pot aduce în continuare un plus, pot rămâne. Dacă nu, nu este nici o problemă. Am avut o implicare activă, eu l-am propus pe Ilie Stan ca antrenor. Au fost mai multe nume şi s-a ales propunerea mea. Chiar dacă voi pleca, poziţia lui Ilie Stan nu va fi afectată. Nu are legătură”, a declarat pentru www.mytex.ro Nelu Corbu.

Am încercat să luăm şi un punct de vedere din partea primarului Allen Coliban, dar acesta nu a putut fi contactat pentru a spune dacă Nelu Corbu va rămâne la FC Braşov, va fi înlocuit cu un alt membru USR PLUS sau locul său va fi luat de altcineva din afara partidului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare