Sport

FC BRAȘOV. Fără Adrian Szabo! Vin și jucători străini?!…

 

Echipa „new” FC Brașov a intrat pe ultima sută de metri înaintea startului noului sezon din Liga 2, când, în runda inaugurală – duminică, 1 august, de la ora 12.00, va juca pe Stadionul „Tineretului” împotriva celor de la Viitorul Pandurii Tg. Jiu. 

Lotul se află în cantonament la Hotelul „City Center”, sub comanda antrenorului Ilie Stan. Se așteaptă 2-3 transferuri, pe posturi cheie (mijlocaș central, atacant), așa cum am mai anunțat, dar, deocamdată, nu sunt discuții concrete în acest sens. Există și posibilitatea achiziționării unor jucători din străinătate, dar O.K.-ul îl va da „Iliesta”. Oricum, mercato-ul se va încheia abia pe 5 septembrie…

Altfel, mai mulți antrenori de la centrul de copii și juniori al Coronei trec „cu arme și bagaje” la FC Brașov – Steagu’ Renaște, nu însă și Adrian Szabo (foto), șeful secției de acolo – în prag de desființare.

Deocamdată, nu se știe cine va fi „uns” conducător la Academia FC Brașov. Probabil, se așteaptă decizia Municipalității.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare