Sport

FC BRAȘOV. Fanii „stegari” se implică. Se vrea înființarea unei echipe care să pornească de jos

 

În condițiile în care actuala FC Brașov nu mai are viitor, fanii „stegari” sunt deciși să se implice pentru formarea unei noi echipe, care să pornească de la zero.

Printr-un comunicat de presă, Liga Suporterilor Stegari (LSS) a anunțat că deja s-a demarat un proiect interesant, care ar putea duce la renașterea formației de la poalele Tâmpei, una de tradiție a fotbalului românesc.

„Liga Suporterilor Stegari a lansat platforma online www.steagunumoare.ro unde fiecare suporter stegar, indiferent că este în România sau străinătate, se poate înscrie pentru a deveni membru sau susținător al cauzei. În contextul în care situația de la FC Brașov este tot mai grea, suporterii se organizează sub numele unei campanii denumită «Steagu’ nu moare» care dorește să reunească la un loc marea familie stegară, incluzând aici fani, jucători și alte personalități locale. Imediat după promovarea campaniei pe stadion, la meciul FC Brașov – Academica Clinceni, s-au înscris în două zile 100 de persoane, iar 30 au semnat deja adeziunea de membru al asociației. Dacă judecătorii vor decide falimentul actualei Societați Comerciale FC Brașov SA, suporterii sunt deciși să urmeze exemplul altor orașe care au pățit la fel și vor să se reorganizeze cu un proiect nou, transparent, departe de interesele creditorilor care au distrus aproape toate cluburile de fotbal din România. Pe site-ul campaniei, stegarii vor putea inclusiv să discute între ei pe teme legate de situația echipei, să propună proiecte de salvare a echipei, dar și să vadă în timp real câți membri se înscriu în asociația Liga Suporterilor Stegari”, se arată în comunicatul LSS.

FOTO: steagunumoare.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button