Sport

FC BRAŞOV. EXCLUSIV. Marcel Popescu a confirmat informaţia www.mytex.ro. „Este adevărat, vin să readucem echipa în Liga 1”

 

Marcel Popescu a confirmat informaţia oferită în premieră de www.mytex.ro. El va face parte din noua echipă de conducere a clubului, dar a precizat că nu va ocupa o funcţie oficială.

„În primul rând, trebuie să promovăm. Vin să readucem echipa unde îi este locul, în Liga 1. Dacă se va materializa obiectivul şi se va promova, va fi mai uşor să ieşim din această criză economică. Performanţa sportivă poate fi un factor hotărâtor în ieşirea din inslovenţă. Nu vin la Braşov pe o funcţie, vin să facem treabă. Nici când am învins Steaua în Ghencea, iar jucătorii «roş-albaştri» au îngenuncheat în faţa galeriei nu aveam o funcţie. Cel mai mare duşman al nostru în acest moment este timpul. O echipă cum este FC Braşov are dreptul să stea în Liga 1. Sunt acolo grupări care nu au nici pe departe tradiţia Braşovului. Despre jucători, nu pot spune prea multe acum. Probabil, luni voi ajunge şi eu la Braşov”, ne-a declarat Marcel Popescu.

CITEŞTE ŞI: 

Scapă FC BRAŞOV de faliment?! Gheorghe Popa, noul preşedinte al C.A.: „Şansele ca judecătorul să pronunţe falimentul sunt zero”. Marcel Popescu revine la FC Braşov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button