Sport

FC Brașov – „examen” în Cupa României

FC Brașov – „examen” în Cupa României.

Joi, de la ora 16.00, pe Stadionul „Tineretului”, FC Brașov se va confrunta cu FC Hermannstadt în Cupa României la fotbal. Formația care va învinge se va califica în faza grupelor competiției amintite.

„O să fie greu, clar. Întâlnim o echipă care încă nu a pierdut sezonul acesta, se află în primele 3 în Liga 1. E o formație care a surprins prin organizare de joc, determinare și spectacol – un adversar extrem de dificil. Dar avem obiectivul să jucăm în grupe. Să fiu sincer, nu ne-am fi dorit chiar Hermannstadt, dar asta este. Vom încerca să ne ridicăm la nivelul jocului, la nivelul adversarului. Un lucru este clar, tratăm jocul foarte serios. Vom încerca să obținem maxim”, a spus Dan Alexa, antrenorul formației FC Braşov, conform fcbv.ro.

La FC Brașov, singurul jucător indisponibil este Tomislav Sorsa, nerefăcut după o mai veche accidentare.

FC Brașov – „examen” în Cupa României.

Despre gruparea sibiană, Alexa a mai spus: „Nu mizez pe faptul că Hermannstadt va folosi rezerve. Chiar și jucătorii care au evoluat mai puțin sunt foarte buni și au minute multe și meciuri chiar și în Liga 1. Rivalii au dubluri foarte bune pe posturi… Când joci cu echipele mari, trebuie să te adaptezi și la stilul lor. Dar pentru noi este extrem de important să avem o filosofie proprie. Vreau să am o echipă care pune probleme, care joacă mult în jumătatea adversă”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] numele lui Ioan Neculaie se leagă multe lucruri, atât pozitive, cât și negative la FC Brașov, grupare pe care a dus-o, în cele din urmă, la faliment. Presa a relatat câteva dintre acestea, […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare