Sport

FC BRAȘOV. Evoluție modestă la Timișoara. „Stegarii” au ratat șansa de a urca pe prima poziție a clasamentului

 

FC Brașov nu e în stare să câștige în deplasare. După 0-0 la Ștefănești cu Unirea Tărlungeni, „stegarii” nu au putut să se impună nici la Timișoara, pe terenul unei alte codașe, ASU Poli, scorul final fiind 1-1.

Deși au avut în față o echipă extrem de modestă, elevii antrenorului Cornel Țălnar nu au jucat nimic și nu au mai arătat ca o echipă care se poate lupta pentru promovare. Disputa de pe Stadionul „Dan Păltinișanu” a fost un medicament perfect pentru cei care suferă de insomnie, un meci plictisitor în care timișorenii nu au putut prea mult, iar ai noștri nu au avut chef de fotbal.

În prima repriză, doar gazdele au avut o șansă mare de gol, Florin Iacob reușind o intervenție excelentă la reluarea cu capul din șase metri a lui Blănaru. „Stegarii” nu au pus în pericol poarta adversă. Doar Manole, cu capul, și I. Popa, dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri l-au testat pe portarul Alin Constantinescu, dar acesta nu a avut emoții. În minutul 58, Grigorie a reușit să deschidă scorul, reluând cu capul dintr-o centrare bună a lui Stan. Brașovenii nu au fost în avantaj decât cinci minute, Blănaru restabilind egalitatea dintr-un penalty făcut de Cordoș, care a avut o intrare inconștientă asupra lui Birău. În minutul 68, Telescu a greșit în marginea careului, Istrati a recuperat, a trimis peste Alin Constantinescu, dar mingea a lovit bara. Pe final, Manole s-a făcut de râs și a luftat ca un începător în 16 metri, Birău a scăpat singur cu Florin Iacob, dar a șutat lamentabil.

După acest rezultat, FC Brașov a ajuns la 15 p și ocupă poziția a doua a ierarhiei, la o lungime în spatele liderei Juventus București și la egalitate cu Chindia Târgoviște, care are un meci mai puțin.

CITEȘTE ȘI: 

FC BRAȘOV. LIVETEXT. Doar o remiză cu una dintre codașele clasamentului


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare