Sport

FC BRAȘOV. După un start ratat de sezon, „stegarii” sunt mai aproape de retrogradare decât de promovare

Imediat după meciul cu FC Caransebeș, jucătorii și-au încasat salariile pe luna august

 

„Stegarii” s-au făcut de râs astăzi, în etapa a doua a Ligii 2, Seria a 2-a, reușind să piardă pe teren propriu, 0-1, în fața grupării din Caransebeș. Singurul gol al meciului a fost marcat de Lupu în minutul 53, cu un șut de pe la 25 de metri la care portarul Căucă a avut partea lui de vină.

Elevii lui Cosmin Bodea au avut o evoluție lamentabilă, care probabil arată adevărata valoare a fotbaliștilor veniți în această vară sub Tâmpa. Bodea pare să nu aibă autoritate, în condițiile în care jucătorii își permit să se certe pe teren, în loc să își facă meseria, iar reacția din final a fanilor a fost una normală. „Rușine să vă fie”, „Nu meritați tricoul galben să-l purtați” și „Demisia”, au fost scandările preferate ale oamenilor din tribune.

Deși antrenorul Cosmin Bodea a anunțat amenzi, imediat după meci jucătorii și-au încasat salariile pe luna august.

„Este dreptul lor. Nu putem să nu le dăm salariile. Le-am promis și ne-am ținut de cuvânt”, a declarat președintele Vasile Dochița.

La conferința de presă de după joc, antrenorul Cosmin Bodea și-a atacat dur elevii: „Am făcut o rușine de meci. De ce mi-a fost frică nu am scăpat. Am spus că nu îmi este teamă de adversari, ci de noi. Este greu să formezi o echipă în doar o lună. Am adus 3-4 jucători care au trecut prin Liga 1 și am crezut că avem echipă. Nu este așa. Cei care au venit nu au evoluat la fostele lor echipe în ultimele șase luni. Pur și simplu nu pot alerga. Trebuie să îi punem pe picioare. În Liga 2 fără muncă nu se poate. Nu se poate cu fotbaliști care intră pe vârfuri și care cred că joacă numele. Nu mai știu ce să vorbesc cu ei, ce să le cer. Toți au fost o apă și un pământ. Nu va mai fi debandada asta, nu se vor mai certa pe teren. Schimbăm foaia, tăiem salarii, urmează amenzi, iar pe teren vor intra doar cei care demonstrează că merită. Nu avem echipă, trebuie să fim corecți și să o recunoaștem. Trebuie să conștientizăm unde suntem, altfel vom avea probleme. Este mult de lucru. Fanii au dreptate să strige «demisia». Când lucrurile nu merg, antrenorul este de vină”, a punctat Cosmin Bodea.

La rândul său, președintele Vasile Dochița a punctat: „Am jucat țurcă. Nu se poate așa ceva. Eu mi-am făcut datoria față de ei din toate punctele de vedere. Au subestimat adversarul și s-a întâmplat ce a văzut toată lumea. Nu luăm decizii la cald, nu ne-am gândit la schimbarea antrenorului, dar timpul le va rezolva pe toate. Vom vedea ce se va întâmpla”. 

CITEȘTE ȘI: 

FC BRAȘOV. Zero fotbal, zero puncte. „Stegarii” s-au făcut de râs cu FC Caransebeș


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare