Sport

FC BRAȘOV. „DESECRETIZARE”, prin instanță!

 

Lucian Pătrașacu, liderul consilierilor locali PSD, nu se lasă. Solicită, săptămânal, publicarea contractelor jucătorilor, antrenorilor și celor din staff-ul administrativ al FC Brașov – Steagu Renaște, întrucât la mijloc sunt bani publici. Ioan Mărginean, președintele FC Brașov – foto, se face că nu-l aude…

„Domnul Mărginean vrea transparenţă, dar nu poate să o ofere. Îl anunţ pe domnul Mărginean, dar şi pe primarul Braşovului, Allen Coliban, că, în cazul în care nu sunt puse la dispoziţia consilierilor locali documentele justificative pentru cheltuieli, vom apela la instanţă. Nu este normal să dăm nişte bani unei asociaţii şi să nu ştim pe ce se cheltuie… Primarul nu mai trebuie să aibă speranţa că noi vom vota o nouă tranşă de bani fără să ştim pe ce s-au cheltuit primele sume alocate. De acest lucru trebuie să ţină cont şi preşedintele FC Braşov, dar şi primarul Allen Coliban. Din punctul meu de vedere, totul ar trebui să fie transparent, pentru că sunt bani publici. Dacă domnul Mărginean consideră că nu poate să ofere consilierilor locali acele contracte, nici un fel de problemă. Vom apela la instanţă, care să decidă dacă noi, consilierii locali, avem dreptul să ştim pe ce se duc banii publici”. 

Altfel, așteptăm, în continuare, pentru că tot sunt bani publici la mijloc, „desecretizarea” auditului efectuat la CSM Corona și la defuncta secție de fotbal, care era coordonată de oameni din PSD atunci când a retrogradat, rușinos, din Liga 1.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button