Sport

FC BRAȘOV, de la Prejmer, la Iași… „Meci foarte important”!

  • fcbv_50.jpg

După ce luni a fost zi de relaxare, la finele cantonamentului efectuat în Antalya, echipa antrenată de Călin Moldovan are programată astăzi o ședință de pregătire la Prejmer. 

Plecarea celor de la FC Brașov la Iași, pentru meciul cu Poli din Liga 2, programat sâmbătă, de la ora 11.00, se va face joi, la solicitarea staff-ului tehnic, care vrea să țină și un antrenament în Copou.

Din informațiile noastre, Ioan Mărginean, președintele FC Brașov, este optimist înaintea reluării campionatului, sperând ca „galben-negrii” să reușească un rezultat pozitiv la Iași.

La rândul său, Cornel Șfaițer, președintele Comitetului Director de la Poli Iași (fost conducător la Sepsi Sf. Gheorghe), a atras atenția asupra meciului cu FC Brașov: „Eu am tras un semnal de alarmă privind importanța meciului cu Brașovul chiar de la reunirea echipei. Trebuie să tratăm cu maximă atenție acest prim meci din cele trei pe care le mai avem de disputat în sezonul regular. Întâlnim un adversar care dorește evitarea retrogradării, care va încerca să iasă din zona în care suntem și noi, din păcate. Ne așteaptă un meci foarte important, cu o echipă dintr-un oraș cu tradiție în fotbal, un oraș mare, care vrea să supraviețuiască în Liga 2”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare