Sport

FC BRAȘOV. „Cu Primăria e cel mai frumos”…

  • fcbrasov_20.jpg

Invitat la GSP Live, jurnalistul sportiv Remus Răureanu a adus în discuție cazurile grupărilor falimentare din primul eșalon fotbalistic, comparând situația cu ceea ce se petrece în divizia secundă, unde sunt destule echipe care primesc „en-gros” bani de la primării.

„Cred că România e singura țară în care e mai bine să joci în Liga 2 decât în Liga 1. Decât să fii în Liga 1, la Clinceni sau Gaz Metan Mediaș, cel mai bine e să joci la Hermannstadt, «U» Cluj, Petrolul Ploiești sau Chiajna. Sunt salarii de 7.000 de euro net, chiar mai mult. Sunt bani publici acolo. Acesta e avantajul. Consiliile Locale virează banii și te poți baza pe ei. Cu Primăria e cel mai frumos. E cel mai bine. La FC Brașov, Primăria să 1,5 milioane de euro anual, pentru ca echipa să se străduiască să rămână în Liga 2 – FC BRAȘOV și… promisiunea auditului, la Poli Iași s-au dat 2 milioane de euro pentru un an și jumătate. Am înțeles că la Chiajna bugetul pentru acest an este de 3,5 milioane de euro. Bani mulți sunt și la U Cluj, 800.000 de euro de la Primărie”, a declarat Remus Răureanu, care a punctat că Transgaz, compania care a sponsorizat Gaz Metan Mediaș, va trece la Hermannstadt.

CITEȘTE ȘI: Vine Gabi Tamaș la FC BRAȘOV?!…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare