Sport

FC BRAȘOV. Cornel Țălnar: „Trebuie să câștigăm la Târgoviște pentru ne menține în bătălia pentru promovare”

 

FC Brașov este obligată să câștige disputa din deplasare cu Chindia Târgoviște, programată joi, de la ora 17.30, în etapa a 29-a a Ligii 2. Aflați la două puncte în spatele echipei de pe poziția secundă, Sepsi Sf. Gheorghe, „stegarii” pot depăși gruparea covăsneană care în această rundă se va duela cu UTA Bătrâna Doamnă.

„E un joc foarte importat, cum vor fi toate până la finalul campionatului. Sper ca  băieții să facă o figură frumoasă și să obținem un rezultat bun, care să ne mențină în «bătălia» pentru promovare. Oricum, ăsta numai fotbal nu e. O etapă joci, una stai. Numai în România se poate întâmpla acest lucru. Chindia vine după înfrângerea de la Mioveni, în urma căreia și-a micșorat șansele la promovare. Totuși, este una dintre grupările bune ale campionatului și ne așteaptă un duel greu. Pentru noi, acesta este cam ultimul joc foarte dificil din acest campionat, după care, exceptându-l pe cel cu CS Mioveni de pe teren propriu, vom avea partide mai accesibile. În schimb, rivalele noastre vor începe să joace între ele, deci se vor pierde puncte. Avem probleme de lot, care se subțiază. A căzut și Poverlovici, Șerban nu e refăcut, Chitoșcă nu are nici o șansă să evolueze. Istrati e plecat acasă, fiind învoit din cauza unor probleme”, a declarat antrenorul Cornel Țălnar.

Despre deja celebrul caz „Chipciu – Sporting Pitești”, de care se leagă venirea banilor de la Steaua, „Țânțarul” a precizat: „Nimeni nu mai știe nimic. Mi-am promis că nu voi mai discuta despre partea financiară, dar băieții vor merge fără bani acasă de Paști și voi avea mari probleme. Dar din iarnă am vorbit despre aceste lucruri la fiecare conferință și nu mai are rost să o facem”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button