Sport

FC BRAȘOV. Cornel Țălnar: „Suntem la mâna noastră. Dacă ne vom câștiga meciurile, 100% vom promova”

 

FC Brașov joacă luni, de la ora 19.00, pe Stadionul „Tineretului”, cu ASU Politehnica Timișoara, în etapa a 26-a a Ligii 2. „Stegarii”, care vin după succesul important de la Șiria, cu UTA Bătrâna Doamnă, au nevoie de cele trei puncte în lor lupta cu arădenii și cu cei de la Sepsi Sf. Gheorghe pentru poziția a doua, care duce în Liga 1.

„Este un meci foarte important. De multe ori, după un succes cum a fost cel cu UTA jucătorii nu mai sunt la fel de concentrați. Speră să rămână cu picioarele pe pământ, să înțeleagă că fără muncă și sacrificiu nu se poate face performanță. Am încredere în ei, sper că și vestea de la CNSL îi va motiva, pentru că vor intra în normal și își vor încasa restanțele. Din păcate avem unele probleme cu fotbaliștii sub 21 de ani, să vedem cum o rezolvăm. Este clar că Paul Iacob nu va juca fiind cu Naționala în stagiul din Spania. Băjan e O.K. Moldoveanu se va întoarce de la lot, în schimb sunt probleme cu Tripșa, cu Angelescu și cu Cristil, care sunt accidentați. În acest caz, chiar dacă Florin Iacob a apărat extraordinar la Șiria, s-ar putea să îl titularizăm pe Căucă, pentru că este această regulă cu trei jucători U21 în teren”, a declarat antrenorul Cornel Țălnar, care a vorbit și de lupta pentru promovare, care se va duce cu UTA și cu Sepsi Sf. Gheorghe: „Eu sunt fericit că avem rezultatele directe de partea noastră. Important este că depindem doar de noi. Dacă ne vom câștiga meciurile până la final, 100% suntem promovați de pe locul secund. Sperăm ca la final ne vom atinge obiectivul.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button