Sport

FC BRAȘOV. Cornel Țălnar: „Suntem în moarte clinică. Când vom fi deconectați de la aparate, vom avea soarta domnului Turcu”

 

FC Brașov nu a primit încă banii de la Steaua, penultima tranșă în contul transferului lui Alexandru Chipciu la Anderlecht. Deși CNSL a respins apelul celor de la Sporting Pitești, aceștia au dreptul la recurs în termen de cinci zile, astfel că „stegarii” trebuie să mai aștepte.

După victoria cu ASU Politehnica Timișoara, 2-0, antrenorul Cornel Țălnar a declarat: „A fost un meci de luptă. Scopul a fost să câștigăm pentru a sta acolo în față și mă bucur că băieții au tras de ei și au dat totul pe teren. Chiar dacă au fost două autogoluri, victoria noastră nu poate fi contestată. Am avut momente bune de joc. Urmează trei deplasări, la Balotești, Târgoviște și Suceava, sunt trei meciuri foarte grele. Cel mai important lucru în acest moment este să li le asigure băieților liniștea financiară. Dacă săptămâna trecută eram bucuroși după decizia CNSL, există un paragraf că aceasta poate fi atacată cu recurs. Nu știm la cine mai fac recurs, la ONU, la Marea Adunare Națională. Acești oameni nu au nici o șansă. Tot ce a fost scris în contractul cu FC Brașov pentru Chipciu au primit. Este și un acord între părți că după ce au primit ultima tranșă de bani nu mai au nici o pretenție, dar văd că ne sâcâie în continuare. Dacă nu vin banii de la Steaua, ajungem la faliment. Se tot amână și nu știm cine unelteșete împotriva echipei noastre într-o chestiune extrem de clară. Suntem în moarte clinică, în continuare conectați la aparate. Când vom fi deconectați de la aparate, vom avea soarta domnului Turcu și nu vrem să ajungem acolo. Aici sunt problemele, pentru că din punct de vedere sportiv suntem pe loc promovabil”.

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. Liga 2. LIVETEXT. Două autogoluri o readuc pe FC Brașov pe loc promovabil


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare