Sport

FC BRAȘOV. Cornel Țălnar știe cine va promova în Liga 1. Planurile „Țânțarului” pentru perioada de iarnă. Două cantonamente și transferuri importante

 

Se pare că lucrurile vor reintra în normalitate la FC Brașov. După ce administratorul special Vasile Dochița a anunțat că cei 100.000 de euro primiți de la Gigi Becali vor fi deblocați și că jucătorii își vor încasa salariile pe luna noiembrie, antrenorul Cornel Țălnar încearcă să perfecteze cele două cantonamente ale iernii.

„Primul va avea loc la jumătatea lunii ianuarie și va fi unul montan, în care vom pune accentul pe forță și pregătire fizică. Avem două opțiuni, Poiana Brașov și Cheile Grădiștei. Apoi, la începutul lunii februarie îmi doresc un stagiu în străinătate, cu jocuri amicale pentru omogenizarea echipei. Și aici sunt două opțiuni, Italia și Turcia, vom vedea pe care o vom alege”.

Altfel, despre lupta pentru promovarea în Liga 1, Cornel Țălnar a comentat: „Este simplu. Vor promova echipele care vor aduce jucători peste media campionatului, care vor avea liniște și stabilitate financiară. Noi avem contacte cu mai mulți fotbaliști, să vedem dacă se vor materializa. Nu dau nume încă. Am făcut-o când eram la Dinamo și jucărtorii pe care îi doream ajungeau la Steaua”.

CITEȘTE ȘI: 

VESTE BUNĂ LA FC BRAŞOV. Jucătorii îşi primesc astăzi salariile pe luna trecută!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button