Sport

FC BRAȘOV. Cornel Țălnar spune lucrurilor pe nume: „Nu are rost să discutăm vorbe. Mulți dintre jucători nu au valoare”

 

La finalul partidei de la Sf. Gheorghe, pierdută de FC Brașov, 1-5, antrenorul Cornel Țălnar era extrem de supărat pe jucătorii care au evoluat. „Țânțarul” nu s-a ferit să spună vorbe dure: „Cu ocazia asta le-am arătat tuturor pe unde se află. Le-am dat șansa să joace și am văzut ce jucători avem în spatele cortinei. Scorul nu mă interesează, dar prestația unora îmi lasă un gust amar. Acum vedem ce bancă avem. Nu are rost să discutăm vorbe. Și-au dat și ei seama de realitate și ce le-am spus când am venit s-a adeverit. Cupa României nu ne-a interesat, dar era vorba despre faptul că au îmbrăcat tricoul unui club cu tradiție. Trebuie să fim corecți și realiști, mulți dintre ei nu au valoare”. 

CITEȘTE ȘI: 

FC BRAȘOV. Paul Enache: „Presțatia de la Sf. Gheorghe a fost penibilă, lamentabilă. Nu pot să remarc decât galeria care a venit de la Brașov”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button