Sport

FC BRAȘOV: Cornel Țălnar: „Situația e complicată. Nu știu dacă vom avea 11 jucători pentru prima etapă”

  • amical1.jpg
  • amical2_3.jpg
 

FC Brașov a susținut astăzi singurul amical dinaintea startului Ligii 2, dar la echipă sunt încă probleme mari de lot, antrenorul Cornel Țălnar spunând că nu știe dacă va putea găsi 11 jucători pentru partida de sâmbătă de la Sf. Gheorghe, în condițiile în care din acest sezon grupările din Liga 2 sunt obligate să folosească trei fotbaliști sub 21 de ani.

La Tărlungeni, „stegarii” au câștigat partida cu Flacăra Moreni, 2-1. Istrati a deschis scorul în minutul 31 din pasa lui Săftescu, iar Codoban a majorat avantajul echipei de la poalele Tâmpei în minutul 66, dintr-un penalty obținut de H. Popa. Oaspeții au redus din handicap cu zece minute ănainte de final, Roman marcând un gol frumos, cu un șut de pe la 25 de metri.

În prima repriză, Cornel Țălnar a folosit următorul „11”: Căucă (min. 30 Ignat) – Vlăsceanu, Șerban, Poverlovici, Stan – Săftescu, Sfrijan, Vl. Munteanu, Goge – Grigorie – Istrati.

În partea a doua, FC Brașov a evoluat în formula: Ignat (min. 55 Iacob) – Săftescu, Ciobanu, Șerban (min. 60 Potecu), Stan – Sănduleac, Răducan – H. Popa, Codoban, Surdu – Istrati (min. 60 Avram).

Sănduleac și Răducan, veniți în probe, nu au convins și mai mult ca sigur nu vor fi păstrați în lot.

La meci a fost prezent și Iulian Popa, care a discutat cu oficialii clubului. El nu a dat încă un răspuns, dar se pare că sunt șanse mari să fie înregimentat până la urmă. Totodată, antrenorul Cornel Țălnar și conducătorii „stegari” au discutat cu oficialii de la FC Viitorul pentru împumutul unor fotbaliști sub 21 de ani, singura problemă fiind timpul extrem de scurt până la prima partidă oficială.

La finalul confruntării cu Flacăra Moreni, tehnicianul Cornel Țălnar a declarat: „Situația este în continuare complicată. Lotul este foarte subțire. Nu știu dacă vom avea 11 jucători pentru prima etapă. Trebuie trei jucători sub 21 de ani, trei dintre fotbaliștii noștri sub această vârstă s-au îmbolnăvit, mai avem unul. Trebuie să căutăm soluții, în două zile să aducem cel puțin doi copii. Va fi foarte greu. Am discutat cu cei de la Viitorul și ne-au promis că ne vor ajuta. Prima repriză a amicalului a fost una bunicică, dar în partea a doua unii dintre cei care au intrat nu au ce căuta în fotbal și nu pot să facă parte niciodată din lotul echipei noastre. Mai avem nevoie de cel puțin opt jucători pentru a putea să ne gândim la lucruri serioase. E greu să consturiești în aceste condiții o echipă. Cu două zile înainte de startul campionatului avem doi jucători legitimați, Poverlovici și Horia Popa. Trebuie să se rezolve și situațiile celorlalți fotbaliști pe care îi avem și ei să semneze”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button