Sport

FC BRAȘOV. Cornel Țălnar, resemnat: „Băieții nu au bani să mănânce. Este grav. Falimentul bate la ușă”

 

FC Brașov joacă sâmbătă la Balotești, cu una dintre codașele Ligii 2, și este obligată să câștige pentru a se menține pe loc promovabil. Totuși, antrenorul Cornel Țălnar pare resemnat, explicând că sunt probleme foarte grave, iar falimentul bate la ușă.

„Meciul de sâmbătă e unul care, dacă eram o echipă normală, puteam să-l câștigăm. Din păcate, în situația de acum, toată lumea vede altfel lucrurile. Am avut o discuție cu băieții, iar ei sunt total nemulțumiți. Cei de la Steaua ne-au spus că nu vor da nici un ban până când nu se va lua o hotărâre definitivă și irevocabilă în cazul Chipciu. Aceasta poate fi dată prin mai, iunie, august, la anul… După părerea mea, nu mai este nimic de făcut. Am avut o speranță că cei de la CNSL vor da un verdict clar, dar au lăsat lucrurile în coadă de pește. Se poate face recurs doar după ce vin hârtiile de la federație, cine știe când se va întâmpla asta? Apoi, ești programat peste vreo lună și s-a terminat campionatul. La noi falimentul bate la poartă, s-ar putea da pe 3 mai. Apoi, băieții nu au un ban, nu au cu ce să mănânce, nu cu bani să vină la stadion. Situația este foarte gravă. Am încecat să îi cocoloșesc, să îi pup, să îi mângâi, dar acum nu văd nici o soluție care să ne scoată din această situație. Eram într-o perioadă bună și dacă nu existau aceste probleme puteam promova. Din păcate, Valeriu Argăseală ne-a transmis punctul său de vedere. Nu mă așteptam la acest lucru. Cei de la Steaua știu că acești bani trebuie să îi plătească oricum. Noi am răspune în fața Piteștiului dacă s-ar întâmpla ceva, dar cei de acolo au 0% șanse de câștig. Cu Gigi Becali am vorbit de zece ori, mi-a zis: «Țânțare, te ajut, îți dau toții banii, dar eu fac ce spune Argăseală, el se ocupă de acte». Mi-aș fi dorit să vin să vorbesc despre jocul de sâmbătă, dar băieții îmi spun doar că nu mai pot să facă față. Își dau seama că s-ar putea să nu mai primească banii niciodată. Dacă se intră în faliment, când va trimite Steaua banii, vor ajunge la stat. Poate, unii îmi vor spune că merg acasă, pentru că nu au ce pune pe masă. Nu minte nimeni. Eu sunt legat de mâini și de picioare. Cred că lucrurile sunt făcute de cei care conduc fotbalul românesc. Nu înțeleg ce mai vor, dacă cei de la Pitești au dat act în 2012 că au primit tot și nu mai au nici o pretenție. Suntem în 2017 și acum se judecă. Pe ce bază? Pe vrăjeală. Vor să ajute alte echipe care se «bat» pentru promovare și să ne îngroape pe noi. Altfel nu văd lucrurile”, a declarat Cornel Țălnar.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button