Sport

FC BRAȘOV. Cornel Țălnar: „Nu am avut unde să ne pregătim. Am jucat cu bucătarii, cu blidarii și cu oamenii de pe stradă și s-a văzut. Mă așteptam să se întâmple așa ceva”

 

În conferința de presă de după meciul pierdut, 1-2, cu Olimpia Satu Mare, antrenorul „stegarilor”, Cornel Țălnar, a declarat: „Sincer, mă așteptam să se întâmple așa ceva. Nu e normal ca noi de pe 7 decembrie să nu mai călcăm pe un teren de fotbal. Toate antrenamentele le-am făcut pe zăpadă. După ce ne-am întors din Poiana Brașov nu am găsit nici un teren unde să ne pregătim. Ne-am antrenat doar pe terenuri acoperite sau în sală. Am dat acum de un gazon mocirlos, este normală reacția jucătorilor. Totuși, am avut 1-0 și o echipă care vrea să promoveze, care ar trebui să aibă personalitate trebuia să arate altfel. Am luat două goluri de curtea școlii și am pierdut. Oaspeții au fost tot timpul primii la minge, se vede că au avut parte de un cantonament cu meciuri în Cipru, apoi când s-au întors au avut unde să se pregătească. Noi nu am făcut nici un antrenament pe un teren de fotbal. Nu putem deocamdată, până nu ne adaptăm, să emitem pretenții. Am crezut că au mai multă minte, că încearcă prin experiență și personalitate să decidă jocul, dar nu s-a întâmplat acest lucru. E clar că șansele la locul al doilea au scăzut, am pierdut trei puncte acasă. Nu mă gândeam că pierdem, dar știam că nu putem practica jocul pe care îl așteaptă fanii. I-am certat după meci, dar așa nu se poate face fotbal. A fost și incertitudine, nu știa ce se întâmplă cu echipa, se desființează, intră în faliment, vin bani? Primele echipe din clasament au făcut stagii afară, au avut amicale, noi nu am avut nici un meci, am jucat cu bucătarii, cu blidarii și cu oamenii de pe stradă. Când am întâlnit un adversar cât de cât bun s-a văzut. Nu am avut nici un pic de prospețime, am jucat doar în viteza întâia și în marşarier, ei au avut două viteze în plus. Nu e nimeni de vină, nu au fost bani să putem să plecăm să ne antrenăm pe teren de fotbal. E rușinos, dar asta a fost situația și lumea trebuie să înțeleagă că până când lucrurile nu vor fi clare e greu să obții rezultate. Au dreptate să ne înjure, dar ar trebui să înțeleagă că nu se poate așa. Nu pot să îmi explic de ce federația nu a amânat reluarea campionatului, când terenurile sunt în aceste condiții. Nu trebuia să se dispute în decembrie cele două meciuri din retur, atunci am jucat pe gheață. Asta e federația, ei își fac treburile”. 

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. LIVETEXT. „Stegarii” au pierdut cu Satu Mare și șansele de promovare sunt tot mai mici


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button