Sport

FC BRAȘOV. Cornel Țălnar: „Meciul cu UTA e unul de totul sau nimic”

 

FC Brașov joacă duminică, la Șiria, un meci crucial pentru viitorul formației. „Stegarii” se duelează cu UTA Bătrâna Doamnă și nu au voie să piardă, o eventuală înfrângere echivalând cu ieșirea din lupta pentru poziția secundă din Liga 2.

„Este un joc foarte important, care poate să însemne totul sau nimic pentru noi. Cu o victorie, cei de la UTA vor avea o misiune mai ușoară în drumul spre locul secund. Dacă ne vom impune noi sau va fi un rezultat de egalitate, situația nu va fi clarificată și, probabil, lupta se va duce până spre finalul campionatului. Sper ca băieții să dea totul pe teren, pentru că în urma acestui rezultat vom vedea dacă mai rămânem sau nu în lupta pentru promovare. Ne-a prins bine această pauză, am făcut antrenamente eficiente și i-am văzut pe băieți motivați. În ultimul timp au fost multe greșeli de arbitraj, dar nu vreau să vorbesc despre ele, pentru că nu vreau să îmi fac dușmani în plus. A văzut toată lumea, nouă ni s-a refuzat un penalty clar la Călărași, Mioveni a avut gol perfect valabil anulat cu UTA, iar la Clinceni, Sepsi a marcat după un fault clar în atac. Acestea sunt probleme pe care alții trebuie să le judece, noi să ne vedem de jocul nostru. În continuare, Vasile Dochița face de unul singur totul pentru ca acest club să meargă mai departe. El a asigurat deplasarea la Călărași, tot el va face acest lucru pentru meciul cu UTA. Dar, nu se poate merge așa la infinit. Astăzi este o zi foarte importantă. Sperăm să se dea, în sfârșit, un răspuns în cazul jucătorului Chipciu. În funcție de acesta, știm ce facem în continuare. Deși nu se poate să fie un verdict negativ pentru noi, dacă cei din comisie vor decide împotriva noastră, se va închide prăvălia”, a declarat antrenorul Cornel Țălnar.

CITEȘTE ȘI: 

FC BRAȘOV. Amical cu Dinamo?!…

FC BRAȘOV. Astăzi, încă un HOP de trecut!!!…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button