Sport

FC BRAȘOV. Cornel Țălnar, înaintea debutului Ligii 2: „Majoritatea jucătorilor sunt la 5% în ceea ce privește nivelul de pregătire”

 

FC Brașov va debuta sâmbătă în noul sezon al Ligii 2 cu un meci în deplasare la Sf. Gheorghe. „Stegarii” au legitimat aseară 18 jucători, dar antrenorul Cornel Țălnar are în continuare probleme.

„Suntem în fața unui început extrem de dificil. Stăm foarte rău la capitolul jucătorilor U21. Este nevoie de trei astfel de fotbaliști pe tot parcursul meciului în teren și alți trei pe banca de rezerve, iar noi avem unul singur apt 100%. De asemenea, majoritatea băieților sunt la 5% în ceea ce privește nivelul de pregătire. Excepție face Istrati, pe care sper că îl vom putea folosi. Așteptăm să îi vină cartea verde. Fotbalistic, acestea sunt condițiile la această oră și trebuie să fim realiști și să spunem că un rezultat bun pentru noi la Sf. Gheorghe poate fi considerat o surpriză. Dar am încredere în orgoliul jucătorilor din lot. Sunt convins că vor să își demonstreze valoarea și să arate că ne putem baza pe ei. E foarte mult de muncă, dar poate că peste o lună condițiile vor fi altele. Sper că vom putea rezolva problemele din mers. Între timp, trebuie să dăm totul pentru a obține cât mai mult din primele etape ale campionatului”, a declarat Cornel Țălnar. 

CITEȘTE ȘI: 

FC BRAȘOV. Nou team-manager!!! 18 jucători au semnat!!! 

FC BRAȘOV. Pe ei se bazează Cornel Țălnar în prima etapă. S-a făcut lotul

FC BRAȘOV. Apelul conducerii către fani. „Să nu răspundă provocărilor și să fie preocupați exclusiv de încurajarea «galben-negrilor»”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button