Sport

FC BRAȘOV. Cornel Țălnar, în formă. „Papa” a făcut show la conferința de presă de după meciul cu Foresta

 

Antrenorul „stegarilor”, Cornel Țălnar a fost în formă la conferința de presă de după partida cu Foresta Suceava, câștigată de echipa sa cu 2-1.

„Un meci care te îmbătrânește cu cinci ani. Ne-am făcut singuri meciul greu. Am început de la 0-1, după o fază la care a fost o lipsă totală de marcaj. Vlad (Munteanu – n.r.) doarme și adversarul scapă singur cu portarul. Din fericire, am revenit repede și am obținut acel penalty. Apoi, nu comentez faza eliminării lui Stan, am înțeles că a fost un cot acolo. În schimb, am avut o discuție cu arbitrul Horațiu Feșnic și mi-a recunoscut că a fost henț la acea fază la care am cerut al doilea penalty. L-am întrebat de ce nu a fluierat, mi-a spus că a dat unul înainte. Păi măi băiatule dacă sunt șapte lovituri de la 11 metri le dai pe toate șapte, dacă nu e nici una nu dai nici una. În zece oameni am stat formidabil în teren, aici a fost cheia jocului. Ne-am închis perfect, am contratacat foarte bine. Sovieticul meu (Istrati – n.r.) a mai avut o ocazie rarisimă în prima repriză, după ce l-a întors pe ăla și a rămas singur cu joker-ul pe liber a ratat. I-am spus, dă mă plasat în stânga sau în dreapta și ne pupăm și mergem să ne cânte lăutarii. În fine, am reușit să dăm golul al doilea, iar în repriza a doua din nou ne-am blocat foarte bine. Am jucat un 1-4-4-1 mobil și elastic. Am avut și patru ocazii singur cu portarul. Dacă fiara asta a mea tânără și blondă, Goge, după o cursă de 75 de metri mai dă și gol, cred că îl luau echipele mari și era păcat să îl pierdem atât de repede, pentru că el nu s-a apucat încă de fotbal. Pe Fănică (Ștefan Grigorie – n.r.) l-am mai certat. A fost o fază în care putea să dea pe culoar și iar scăpa singur sovieticul singur cu tătarii și puteam să mai marcăm. Dar e războinicul luminii. Indiferent de ceea ce spun unii, e un fotbalist extrem de util, are experiență, știe cu mingea. Una peste alta, a fost un joc reușit al nostru, o victorie mare. Spre cinstea lor, acești băieți au bătut toate echipele cu care ne luptăm pentru promovare. Acesta este lucrul cel mai important. Acum le dau și lor două zile libere, pentru că de trei săptămâni nu au avut o jumătate de zi liberă. Echipa arată că știe ce vrea și sper că continuăm aceste momente bune. Băieții au arătat că pot, chiar au arătat ca o formație mare, deși ne-am strâns peste noapte și ne-am adunat din 25 de locuri din țara asta. Dacă vrei și muncești, poți. Dacă vom continua așa, avem șanse mari să ne îndeplinim obiectivul”, a punctat „Țânțarul”.

CITEȘTE ȘI: 

FC BRAȘOV. Specialiști în derby-uri. La fel ca Juventus, UTA BD și Chindia, Foresta Suceava a plecat fără puncte de pe „Tineretului”- FOTO

BRAȘOV. LIVETEXT. „Stegarii” câștigă în 10 oameni derby-ul cu Foresta Suceava


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare